Aircraftcompanies

Aeromot GroupHier vindt u alle informatie over de Ximango Motorglider, geproduceerd door AEROMOT Group, zoals modellen, artikelen, productondersteuning en lijst van distributeurs te vinden. Kom binnen en leer meer over onze diensten en producten. 

Airbus Fabrikant van de A300, A320, A330 en A340 vliegtuigen

Aviat Aircraft Quality vliegtuigen zijn vervaardigd in Afton, Wyoming sinds de jaren 1940'' s.

Bellhelicopter Textron

Boeing Fabrikant van de 737, 747, 757, 767, 777, MD-11 , MD-80, MD-90, F-15, F/A-18, KC-10 KC-135 Space Shuttle, en veel meer ...

Bombardier Learjet Bombardier Aerospace,'' s werelds derde grootste civiele cascofabrikant ., is de marktleider op het gebied van regionale vliegtuigen, zakenvliegtuigen en amfibische vliegtuigen

Britten Norman Met meer dan 1.200 vliegtuigen gebouwd, en nu in samenwerking met zo'n 500 bedrijven wereldwijd, de alomtegenwoordige Islander - samen met de Defender en Trislander derivaten - blijft een byeword voor robuuste betrouwbaarheid .

Century Aero Century Aerospace zal zijn hoofdkwartier verhuizen naar deze faciliteit begin februari 2001 te profiteren van de infrastructuur van wereldklasse te blijven ontwikkelen van de CA-100 business jet.

Cessna Van baanbrekende vliegtuig naar hete banen in de ruimtevaart, Cessna. com is uw online bron voor de nieuwste informatie over de Cessna Aircraft Company.

Cirrus Ontwerp Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt algemene luchtvaart composiet vliegtuigen, integratie van geavanceerde technologieën die leiden tot een hoog niveau van prestaties, comfort en veiligheid.

Commander Air Commander vliegtuigen bieden de ultieme combinatie van prestaties, comfort, veiligheid en bruikbaarheid.Toonaangevend ontwerp en kwaliteit, uitgebreide vliegtuigen eigendom en trade-up programma's, wereldwijde service en ondersteuning.

Diamond Aircraft Industries Diamond Aircraft Industries Inc, een ISO9002 geregistreerd bedrijf, is het grootste algemene luchtvaart fabrikant van eenmotorige vliegtuigen in Canada en de derde grootste in Noord-Amerika.

EADS European Aeronautic Defence and Space Company is Europa'' s grootste ruimtevaartbedrijf. De EADS omvat de activiteiten van de founding partners Aerospatiale Matra SA (Frankrijk), Construcciones Aeronáuticas SA (Spanje) en DaimlerChrysler Aerospace AG (Duitsland).

Embraer Embraer is uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van vliegtuigen in de wereld door zich te richten op specifieke marktsegmenten met hoog groeipotentieel in regionale, militaire en zakelijke luchtvaart.

Fairchild Dornier Naast vliegtuigen, Fairchild Dornier produceert componenten en bouwgroepen voor elk model van Airbus-vliegtuigen, en biedt een verscheidenheid aan andere diensten aan klanten over de hele wereld. Wij ondersteunen helikopters en vliegtuigen met vaste vleugels voor de markten overheid, onderhouden servicecentra in de Verenigde Staten en Duitsland, en zorgen voor logistieke ondersteuning en training diensten voor de luchtvaart gerelateerde bedrijven.

Falconjet Onze belangrijkste activiteit is het verkopen en ondersteunen van de familie Valk van het bedrijfsleven jets in Noord-en Zuid-Amerika en de Pacific Rim landen van Azië, met inbegrip van de People'' s Republic of China. In Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Eurazië, deze functies worden behandeld door Dassault Aviation, gevestigd in Parijs.

GEAE als een volledige dochteronderneming van General Electric Company, GEES biedt een breed spectrum van oplossingen van wereldklasse voor commerciële, zakelijke, militaire en mariene klanten. We'' re blijven productiviteitsverbeteringen klant rijden door:. Nieuwe producten High-tech reparaties technologie-upgrades Onze Customer Web Center (extranet) Toonaangevende vervulling

Piper Piper Financial Services zal uw droom van het bezitten van een nieuwe of gebruikte Piper Aircraft een realiteit te maken door het aanbieden van een verscheidenheid aan betaalbare financieringsmogelijkheden.

Honeywell Ruimte en luchtvaart controle Honeywell is een vooraanstaande leverancier van elektronische systemen en producten voor de commerciële, militaire en ruimtevaart markten - Onze systemen zijn aan boord van vrijwel alle commerciële vliegtuigen die in de westerse wereld, en we hebben ook aan boord van elke bemande ruimtevlucht gelanceerd in de VS geweest

Northgrum Northrop Grumman Corporation (NYSE: NOC), met het hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, is een $ 15 miljard, een wereldwijde luchtvaart-en defensie-bedrijf dat hoogwaardige technologie, innovatieve producten, diensten en oplossingen voor de Amerikaanse en internationale militaire, overheid en commerciële klanten.

Gulfstream Het bedrijf'' s paradepaardjes - de Gulfstream IV-SP, de Gulfstream V en de nieuwe Gulfstream V-SP - zijn'' s werelds meest technologisch geavanceerde zakenvliegtuigen. Meer dan een kwart van de Fortune 500 bedrijven opereren Gulfstream vliegtuigen een concurrentievoordeel te krijgen en uit te breiden hun bedrijf horizon.

Lake Aircraft The Lake amfibische watervliegtuigen zijn de enige eenmotorige-boot gepelde amfibieën in productie in de wereld van vandaag.

Let Aircraft Industries

Lockheed Martin Een van '' s werelds toonaangevende gediversifieerde technologie bedrijven. We onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, produceren en integreren geavanceerde technologische systemen, producten en diensten voor de overheid en commerciële klanten over de hele wereld. Kernactiviteiten overspannen luchtvaart, elektronica, energie, informatie en diensten, ruimte, systeemintegratie, en telecommunicatie.

Meyers Vliegtuigen

Mooney

Pratt Whitney Pratt en Whitney is een divisie van United Technologies Corporation, een $ 24100000000 bedrijf dat Otis liften en roltrappen, Carrier verwarming omvat en air-conditioning systemen, Sikorsky-helikopters en Hamilton Sundstrand ruimtevaart systemen.

Rockwell

Rolls Royce Liften 300 ton reist op 500 mijl per uur.

Socata

Safire

Sino Swearingen Aircraft Corporation

Aanvaller lucht

Sikorsky

Pilatus Aircraft

Textron